Ενοικιασεις Αυτοκινητων Χαλκιδα


Αυτον τον ομορφο προορισμο θα μπορεσετε να τον εξερευνησετε ευκολα, με την Imperial Ενοικιαση Αυτοκινητων Χαλκιδα! Ανακαλυψτε τις ατελειωτες παραλιες και τους μαγευτικους καταρρακτες, με τη δικη σας ενοικιαση αυτοκινητου στην Χαλκιδα.

Ενοικιαση Αυτοκινητου Χαλκιδα


Ενοικιασεις Χαλκιδα

Ενοικιασεις Χαλκιδα
Medium Family Automatic (C3)
Suzuki Swift Automatic
€25 / ημέρα

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Χαλκιδα

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Χαλκιδα
Mini Economy Automatic (A3)
Skoda Citigo Automatic
€21 / ημέρα

Ενοικιαση Αυτοκινητων Χαλκιδα

Ενοικιαση Αυτοκινητων Χαλκιδα
Large Hatchback Diesel Automatic (D4)
Citroen C3 Diesel Automatic
€28 / ημέρα

Ενοικιαζομενα Αμαξια Χαλκιδα

Ενοικιαζομενα Αμαξια Χαλκιδα
Medium Family (C1)
Hyundai i20
€19 / ημέρα

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Χαλκιδα


Imperial Car Rental Χαλκιδα Ελλαδα

Φθηνες Ενοικιασεις Αυτοκινητων στην Χαλκίδα απο την Imperial

Η Εύβοια είναι ηπειρωτικό νησί που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της ηπειρωτικής Ελλάδας με το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Αυτό το μακρύ και στενό νησί χωρίζεται από την ηπειρωτική χώρα από το Στενό του Ευρίπου και εύκολα προσβάσιμο από τη σύνδεση δύο γεφυρών μια «συρόμενη γέφυρα» και μια «κρεμαστή γέφυρα. Πιστεύεται ότι η Εύβοια ήταν κάποτε μέρος της ηπειρωτικής χώρας αλλά στη συνέχεια χωρίστηκε από πολλούς σεισμούς που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των αιώνων. Ιστορικά ευρήματα στο νησί αποδεικνύουν ότι η Εύβοια κατοικείται από την Παλαιολιθική Εποχή. Απομεινάρια και ερείπια κατασκευών, τάφων και ναών έχουν βρεθεί διάσπαρτα σε όλο το νησί μερικά από τα ελληνιστικά χρόνια και άλλα από τη μετα-ελληνική και μυκηναϊκή εποχή. Σήμερα, η Εύβοια είναι μια δημοφιλής απόδραση από τη φασαρία των μικρότερων ελληνικών νησιών και εύκολα προσβάσιμη από την ηπειρωτική χώρα με τα δικά σας μέσα μεταφοράς. Τώρα, αυτό όπου η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Εύβοια έρχεται σε πρακτικό, δίνοντάς σας την ελευθερία να έρχεστε και να φεύγετε όποτε θέλετε και να εξερευνήσετε όλα όσα αυτό το συναρπαστικό ηπειρωτικό νησί έχει να προσφέρει. Σε χρόνο μηδέν μπορείτε να φτάσετε στο νησί με την ενοικίαση αυτοκινήτου σας στην Εύβοια από οποιοδήποτε μεγάλο αεροδρόμιο ή λιμάνι της Ελλάδας χωρίς περιορισμούς ή χρονοδιαγράμματα. Η Εύβοια είναι γνωστή για τα επιβλητικά βουνά, τις ιαματικές πηγές, τους μαγικούς καταρράκτες, τις ατελείωτες παραλίες και τα φημισμένα μνημεία της. Στα βόρεια πυκνά πευκοδάση, ορεινά χωριά και τοπία φυσικής ομορφιάς γεμίζουν την περιοχή και στη συνέχεια στα νότια παραθαλάσσια χωριά βλέπουν το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου ενώ αμέτρητες παραλίες με κρυστάλλινα νερά απλώνονται κατά μήκος της ακτογραμμής. Είναι σίγουρα ένα νησί που αξίζει να επισκεφθείτε με την ενοικίαση αυτοκινήτου σας στην Εύβοια.

Φθηνη Ενοικιαση Αυτοκινητου Χαλκιδα

Οδηγήστε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας Εύβοια διασχίζοντας τη γέφυρα που σας οδηγεί στην πρωτεύουσα της Εύβοιας, τη Χαλκίδα διάσημη για τα μοναδικά παλιρροιακά φαινόμενα όπου τα ρεύματα αντιστρέφονται προς κατεύθυνση κάθε 6 ώρες. Κάντε μια βόλτα κατά μήκος του δημοφιλούς παραλιακού περιπάτου με μια μεγάλη ποικιλία από ζεστά καφέ και εστιατόρια θαλασσινών που απολαμβάνουν όλο το χρόνο. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς την ιστορική παραθαλάσσια πόλη της Ερέτριας, η οποία είναι χτισμένη πάνω σε μια ένδοξη αρχαία πόλη-κράτος με ερείπια και ερείπια δύο παλατιών, τεσσάρων ναών, λουτρών, γυμνασίου και κτιριακό συγκρότημα με ψηφιδωτά δάπεδα που χρονολογούνται από τον 9ο αιώνα π.Χ. Το πιο σημαντικό οικοδόμημα που αποκαλύφθηκε ήταν ένα αρχαίο θέατρο του 5ου αιώνα π.Χ. χτισμένο πάνω σε έναν τεχνητό λόφο με τοίχους στήριξης, ασβεστολιθικά παγκάκια και ένα θολωτό πέρασμα που οδηγεί στην ορχήστρα πίσω από τη σκηνή. Η Ερέτρια φιλοξενεί επίσης ένα Αρχαιολογικό Μουσείο που στεγάζει μια πλούσια συλλογή από αντικείμενα και αγάλματα που ανακτήθηκαν από την αρχαία πόλη. Επόμενη επίσκεψη στο χωριό Στύρα χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω στα ερείπια μιας αρχαίας πόλης, γνωστής ως «Γη των Γίγαντων», όπου βρίσκονται τα Δρακόσπιτα ή τα «Δρακόσπιτα». Ένα συγκρότημα από τεράστια πέτρινα κτίρια με θρησκευτική σημασία που χτίστηκαν ως ιερό αφιερωμένο στο Θεό Δία και τη θεά Ήρα.

Ενοικιαση Αυτοκινητου στη Χαλκιδα Χωρις Πιστωτικη Καρτα

Επίσης επισκεφθείτε τον Άγιο Ιωάννη το Ρόσο που βρίσκεται στο χωριό Προκόπι, μια όμορφη εκκλησία που στεγάζει τα λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου που πιστεύεται ότι έχει θεραπεύσει ανθρώπους που πάσχουν από μακροχρόνιες ασθένειες. Στη συνέχεια επισκεφθείτε τη δημοφιλή λουτρόπολη της Αιδηψού όπου οι ιαματικές πηγές ρέουν σε περισσότερα από 80 ιαματικά λουτρά που είναι γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας επισκεφθείτε τα μονοπάτια πεζοπορίας στο Δάσος της Στενής και το Φαράγγι στις νότιες πλαγιές της οροσειράς Δρυφτής καθώς και τους καταρράκτες Δρυμόνα που περιβάλλονται από μια δασική περιοχή που βρίσκεται σε υψόμετρο 620 μ. όπου ένας μαγικός καταρράκτης ρέει σε μια λιμνούλα κάτω από αυτό. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε την Κύμη γνωστή και ως το «Μπαλκόνι του Αιγαίου» μια από τις παλαιότερες παραδοσιακές πόλεις της Εύβοιας σκαρφαλωμένη σε ένα λόφο με ένα φυσικό λιμάνι στους πρόποδες του, όπου σήμερα στεγάζει το λιμάνι της Κύμης όπου τα φέρι μποτ τρέχουν καθημερινά στο γειτονικό νησί της Σκύρου. Άλλοι προορισμοί που δεν πρέπει να χάσετε στην Εύβοια είναι το όμορφο χωριό της Αγίας Άννας γνωστό για τις παρθένες παραλίες του, το παραθαλάσσιο χωριό Νέα Αρτάκη που φημίζεται για τις φρέσκες ψαροταβέρνες του, το δημοφιλές τουριστικό θέρετρο των Ωρεών, ο περίφημος προορισμός διακοπών του Πευκί και η απαράμιλλη ομορφιά που συναντάται στο Πετάλι. Νησιά που έχουν προσελκύσει επίσης την προσοχή των πλούσιων και διάσημων. Τελευταίο αλλά σίγουρα εξίσου σημαντικό να επισκεφθείτε τις υπέροχες παραλίες της Εύβοιας όπως τα ρηχά νερά και την ψιλή χρυσαφένια άμμο στην παραλία του Γερολιμανού, τα καταγάλανα νερά της παραλίας του Κάλαμου, τη δημοφιλή παραλία Χλιάδου, τα διάφορα χρωματιστά βότσαλα που βρέθηκαν στην παραλία του Πευκιού και φυσικά την παραλία Θάφσα τον απομονωμένο λευκό αμμένο όρμο παραλία με γαλαζοπράσινα νερά γνωστή και ως «Γαλάζια Λιμνοθάλασσα» στην Εύβοια. Εξερευνήστε αυτή την απόδραση στο νησί που προσφέρει πληθώρα αξιοθέατων στους επισκέπτες της με την ενοικίαση αυτοκινήτου σας Evia στην Ελλάδα.

Imperial Ενοικιαζομενα Αμαξια στη Χαλκιδα, Μια απλη, προσιτη και ικανοποιητικη εμπειρια

Χρειαζεστε βοηθεια η εχετε μια ερωτηση; Καλεστε μας
+1 646 740 0626 +30 211 19 85 264